Βουδαπέστη: Επιστροφή μετά από 21 ώρες για τους 100 Έλληνες που εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο

Επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 21 ώρες αναμονής οι 100 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. 

Δείτε:

100 Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης- Ακυρώθηκε η πτήση τους

Η ταλαιπωρία τους έλαβε τέλος, καθώς περί τις 15:30 ώρα Ελλάδος επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν το ταξίδι για την επιστροφή. 

Σημειώνεται ότι η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για εχθές Σάββατο και ώρα 18:25 το απόγευμα.

Ωστόσο, το ταξίδι τους ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και έτσι οι Έλληνες ταξιδιώτες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για 21 ώρες, χωρίς να υπάρχει μέριμνα για την μεταφορά τους σε κάποιο ξενοδοχείο. 

Σημειώνεται πως οι άνθρωποι κατήγγειλαν επίσης ότι τους άφησαν νηστικούς. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δε μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε ένας νεαρός που μίλησε στον ΣΚΑΪ.

«Όλο το βράδυ μείναμε με λίγα μπουκάλια νερό, όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά. Ήμασταν παρατημένοι, στη μοίρα μας», ανέφερε. 

«Δεν υφίσταται η δικαιολογία περί κακοκαιρίας»

Από την πλευρά τους δύο νεαρές που μίλησαν στον ALPHA, ανέφεραν ότι «δεν υφίσταται η δικαιολογία περί κακοκαιρίας, η χιονόπτωση έχει σταματήσει εδώ και πολλή ώρα. Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από την εταιρεία, τη RyanAir».

«Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό συνέβη και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00.

Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις – πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το Προξενείο και περιμένουμε τον Πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ (σ.σ. στο αεροδρόμιο), ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», τόνισε η νεαρή κοπέλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί